El passat 7 d’abril va tenir lloc la 2a reunió de Seguiment de la Ciutat Gegantera, amb la presència de representants de l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, de la colla gegantera de Castellbisbal, que serà Ciutat Gegantera 2019, i de l’Ajuntament i els Geganters de Sant Climent.

La reunió va posar de manifest els avenços organitzatius realitzats des de principis d’any, però també aquelles tasques que encara queden pendent, com acabar de formalitzar les inscripcions de les colles participants, així com dels voluntaris, i a nivell pressupostari conèixer les aportacions finals de les diferents institucions públiques, així com seguir treballant en la campanya de recollida de fons a través de al campanya de mecenatge per a comerços i empreses locals.

El programa d’actes es pot considerar pràcticament ja tancat, així con els diferents espais que acolliran la festa. S’ha avançat en els treballs per garantir una bona mobilitat durant el cap de setmana, conjuntament amb la Policia Local, qui informarà als veïns de les afectacions que tindran lloc.

A dos mesos de la festa, començar la recta final per convertir Sant Climent, en la XXXI Ciutat Gegantera de Catalunya.